Title one

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Title two

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Foto event models & dresses in Pompgebouw "de Esch"


Model: Gabriëlle Lokker                                            Model: Model Lilly

Visagie: Make up by Bowien                                      Visagie: Make up by Bowien

Hairstyling: We R MakeUp Artists                               Hairstyling: We R MakeUp Artists

Kleding: Opaack galerie                                            Kleding: Opaack galerie

Fotografie: Carlo Klarenbeek                                     Fotografie: Carlo Klarenbeek

EXIF, Canon EOS 60D, F9, 1/125sec, ISO 100                  EXIF, Canon EOS 60D, F7,1, 1/125sec, ISO 100

Senna Kelci von Haus Paris

Senna Kelci von Haus Paris vindt het fantasties om over het strand te rennen, een kuil te graven voor een ander, kortom een echte DUITSE HERDER.

EXIF, Canon EOS 60D, F11, 1/500sec., ISO100

Hungaroring, Hongarije

Hungaroring, Hongarije

25 juli t/m 26 juli 2015

Het circuit ligt iets ten noordoosten op 25 km van de Hongaarse hoofdstad. De Hungaroring staat bij veel rijders niet bovenaan op hun favorieten-lijstje. Door de lay-out van de baan is inhalen zeer moeilijk en het hobbelige en stoffige asfalt maakt het er ook niet makkelijker op. Voor de toeschouwers is het circuit wel perfect aangelegd. De ‘ring’ ligt in een vallei, zodat je vanaf de tribunes grote delen van de baan kunt zien. Het publieksvriendelijke circuit, de fantastische stad Budapest en de prima rechtstreekse vliegverbindingen maken deze Grand Prix meer dan de moeite van het bezoeken waard.

EXIF, Canon EOS 60D, F8, 1/320sec., ISO100

Budapest, Hongarije

 

22 juli t/m 26 juli 2015

Boedapest (Hongaars: Budapest), is de hoofdstad van Hongarije. De stad is gelegen aan weerszijden van de Donau en telt ca. 1,7 miljoen inwoners en is daarmee ook de grootste stad van Hongarije. Verder is de stad de 7e stad qua bevolking in de Europese Unie. De stad werd in 1873 gevormd door het samenvoegen van Boeda en Óbuda op de westelijke oever van de Donau met Pest op de oostelijke oever. Vóór 1873 noemde men de steden gezamenlijk Pest-Boeda.

De stad herbergt bijna 20% van alle inwoners van Hongarije en speelt in het land een dominante rol op bijna alle gebieden (bestuur, handel, industrie, verkeer, cultuur). Het is daarnaast het belangrijkste verkeersknooppunt en (in toenemende mate) het culturele hart van Centraal-Europa.

EXIF, Canon EOS 60D, F4.5, 1/60sec., ISO800

Parijs, Frankrijk

1 mei t/m 3 mei 2015

Parijs, een mooie stad om foto's te maken, Montmartre bestaat uit allerlei kleine straatjes en pleintjes. De huisjes hebben witgekalkte muren en staan gezellig rommelig dicht op elkaar.

Er zijn verschillende steile trappen en ouderwetse straatverlichting.

Uiteraard hebben we hier toch leuke plaatjes geschoten.

EXIF, Canon EOS 60D, F4, 1/250sec., ISO200

Leiden, Nederland

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Met 121.754 inwoners is Leiden, naar inwoneraantal gemeten, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de vierde gemeente van Zuid-Holland. Het aan elkaar vast gebouwde stedelijk gebied van Leiden (waar Oegstgeest, Voorschoten en Leiderdorp bij gerekend worden) telt 195.916 inwoners. Met 5524 inwoners per vierkante kilometer is het sinds 2014, na Den Haag, de dichtstbevolkte gemeente van Nederland.

De Sleutelstad, zoals de bijnaam van de stad, verwijzend naar het stadswapen, luidt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

EXIF, Leica X2, F4, 1/1000sec., ISO400